راهپیمایی یوم اله 15 خرداد با حضور دانشگاهیان واحد ورامین – پیشوا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی 15 خردادسال 42 آغاز یک حرکت مکتبی بود که با رهبری حکیمانه امام راحل عظیم الشأن (ره) ، این زندگی بخش امت و زنده ساز ایران و اسلام در 22 بهمن 57 به پیروزی رسید .

در سالروز این قیام خونین ، الهی و خاطره انگیز ، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک به همراه مردم ولایتمدار شهرستان با حضور در راهپیمایی یوم الله ۱۵ خرداد با سردادن شعارهای انقلابی بار دیگر ولایتمداری خود را به نمایش گذاشته و بر ادامه راه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی(ره) و شهدا تأکید کردند.

در پایان این راهپیمایی که اعضاء هیأت رئیسه ، استادان ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی دیار 15 خرداد حضور چشم گیری داشتند قطعنامه پایانی نیز قرائت شد.

يکشنبه 16 خرداد 1395  4:34

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 5 خرداد 1396  13:53:39
تعداد بازدید از این خبر : 1743

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895