سوم خرداد روز پیروزی اسلام ، ایران و ایمان است

در  مراسم باشکوهی بمناسبت سالروزگرامیداشت سوم خرداد روز مقاومت ، ایثار و پیروزی از جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس واحد ورامین - پیشوا تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی واحد در این مراسم باشکوه و نورانی که به مناسبت سوم خرداد برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین سیداحمدحسینی با تبریک نیمه شعبان ولادت مسعود حضرت ولیعصر(عج) و سالروز فتح خرمشهر گفت : خبر آزادی خرمشهر، مردم سراسر میهن اسلامی را به وجد آورد و با اعلام خبر فتح خرمشهر، مردم ایران مانند خانواده ای بزرگ که فرزند از دست رفته ی خود را باز یافته باشد ، اشک شادی و شعف خود را به روح شهدای حماسه آفرین صحنه های شورانگیز این نبرد نثار کردند.

معاون فرهنگی اجتماعی واحد ورامین – پیشوا ادامه داد : برای پی بردن به عظمت این نبرد حماسی، کافی است بدانیم فرماندهان ارتش متجاوز عراق ، پیش از نبرد سرنوشت ساز رزمندگان ما برای آزادی خرمشهر، در اطلاعیه ای به نیروهای خود دستور داده بودند، دفاع از خرمشهر را به منزله دفاع از بصره، بغداد و تمام شهرهای عراق بدانند.

وی خاطر نشان کرد : فتح خرمشهر، ضربه ای سهمگین و کمرشکن به توان رزمی و جنگ طلبی های دشمن مهاجم وارد کرد و توازن نظامی مورد نظر آمریکا را در منطقه خاورمیانه برهم زد.

سید احمد حسینی افزود : روز سوم خرداد روز پیروزی اسلام، ایران و ایمان است. سوم خرداد ، یادآور حماسه ای پرشکوه از تجلی قدرت ایمان و عظمت اراده رزمندگان فداکاری است که با عینیت بخشیدن به مفهوم والای ایثار و ازخودگذشتگی، آزادی خرمشهر را رقم زدند و این ایثارگری ها، رشادت ها و حماسه های پرشور،  در تاریخ کشور فراموش نشدنی است.

معاون فرهنگی اجتماعی واحد با اشاره به فرمایشات بزرگان نظام اظهار کرد : پیر جماران بزرگ پرچمدار انقلاب اسلامی ، به مناسبت این پیروزی چنین فرمود: فتح خرمشهر، فتح خاک نیست، فتح ارزش های اسلامی است وجانشین شایسته امام خمینی (ره) ، مقام معظم رهبری مدظله العالی نیز در این باره می فرماید: حماسه فتح خرمشهر و عملیات عظیم بیت المقدس، در این کشور خواهد ماند، هم در آن روزی که این حادثه اتفاق افتاد، هم هر وقت که این گونه حوادث برای افکار مردم تشریح گردد.

گفتنی است در ادامه این مراسم از جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس این واحد دانشگاهی با اهداء لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.

سه شنبه 4 خرداد 1395  5:29

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 5 خرداد 1396  13:22:50
تعداد بازدید از این خبر : 1837

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895