همایش بزرگ پیاده روی بمناسبت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد

در آستانه سالروز تأسیس دانشگاه آزاداسلامی همایش بزرگ پیاده روی با حضور پر شور دانشجویان ، استادان، کارکنان و خانواده ایشان در واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در این همایش بانشاط و شور خاصی برگزار شد دکتر حسینعلی شیبانی ضمن تبریک اعیاد خجسته ماه شعبان و 31 اردیبهشت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی نهادی است که با پیگیری بزرگان انقلاب تأسیس و با کمک مستقیم حضرت امام خمینی (ره) کار خود را آغاز کرد و هیچ کس باور نمی کرد این شجره ی طیبه در دل این سرزمین پهناور این چنین به ثمر بنشیند .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک ادامه داد : این دانشگاه که امروز به عنوان بزرگترین و جامع ترین مرکز آموزش عالی منطقه و جهان  شناخته می شود با ساده ترین امکانات متصور کار خود را آغاز و به همگان آموخت که می توان از هیچ ، همه چیز آفرید و اکنون جایگاه این دانشگاه در نظام آموزش عالی کشور غیر قابل انکار است.

وی با اشاره به روند حرکتی این واحد دانشگاهی نیز اظهار کرد :  خدا را شاکریم که با حمایت های بی دریغ مسؤلین سازمان مرکزی و  همت والای نیروی انسانی خلاق ،کارآمد و پرتلاش واحد ، سیر حرکتی این مجموعه صعودی و رو جلو می باشد.

شیبانی در پایان خاطر نشان کرد با برگزاری همایش‌های پیاده‌روی و ورزش‌های همگانی می‌توان فرهنگ ورزش کردن را در بین جامعه دانشگاهی بیش از گذشته ترویج داد.

در ادامه جلسه معاون سیاسی انتظامی فرمانداری پیشوا ضمن سخنانی از اهتمام جامعه دانشگاهی برای برگزاری این همایش عظیم تقدیر و افزود دانشگاه آزاد اسلامی نقش مهمی در راستای توسعه و پیشرفت در منطقه داشته است.

در پایان این همایش ضمن قرعه کشی ، جوایز نفیسی و ارزنده ای شامل دوچرخه و لباس های ورزشی  به شرکت کنندگان اهداء گردید.

پنجشنبه 30 ارديبهشت 1395  3:18

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 1 بهمن 1395  19:55:13
تعداد بازدید از این خبر : 1028

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895