برگزاری مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی در مسجد امام جعفر صادق (ع) واحد

به گزارش روابط عمومی  واحد  حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی با اشاره به اهمیت برگزاری این مراسم در فضای دانشگاه اظهار داشت : احیاء مراسم اعتکاف بدون شک یکی از برکات  نظام مقدس ماست که در سال های گذشته و توسط مقام معظم رهبری روح تازه ای در کالبد این جریان دمیده شد و بحمدالله هر سال با شکوه تر از سال قبل برگزار می شود.

معاون فرهنگی اجتماعی واحد ورامین – پیشوا و قرچک خاطرنشان کرد : شورای فرهنگی واحد با مدنظر قرار دادن تأکیدات معاونت فرهنگی و دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی جهت برپایی شایسته ی این مراسم، برنامه ریزی صورت داد تا این مراسم معنوی به نحومطلوب برگزار شده و دانشجویان بتوانند از این سفره معنوی بهره مند گردند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی افزود : تلاش ما این بود تا برنامه اعتکاف امسال برنامه ی ویژه و به یاد ماندنی برگزار گرددکه بر این اساس برنامه های متنوع فرهنگی ، مذهبی ، معرفتی و اخلاقی با حضور استادان و مبلغان مجرب صورت پذیرفت. هم چنین برگزاری نماز جماعت ، مناجات و مرثیه خوانی از دیگر برنامه های برگزار شده در اعتکاف دانشجویی بود.

وی در پایان اظهار داشت در آخرین روز از مراسم اعتکاف دانشجویی دکتر شیبانی ریاست محترم واحد  به اتفاق معاونین دانشگاه در نماز جماعت حضور یافتند و به رسم یادبود هدایایی به شرکت کنندگان اهداء شد.

يکشنبه 5 ارديبهشت 1395  7:58

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 4 فروردين 1396  3:13:28
تعداد بازدید از این خبر : 1595

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895