در روز درختکاری صورت گرفت :
غرس 1400 نهال به تعداد شهیدان دیار 15 خرداد

با حضور امام جمعه موقت ورامین ، مسؤلین فرمانداری ، ادارات بنیاد شهید ، منابع طبیعی و جمع کثیری از دانشجویان ، استادان و اعضاء هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی به تعداد شهیدان والامقام دیار 15 خرداد نهال کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی واحد ورامین – پیشوا در حاشیه این مراسم رئیس واحد ورامین - پیشوا گفت : درخت یکی از زیبا‌ترین مظاهر خلقت، جلوه‌ای از تجلیات آفریدگار عالم، نماد آبادانی و مظهر زندگی و صفا و پاکی است.

دکتر حسینعلی شیبانی با تأکید بر لزوم حراست از منابع طبیعی خدادادی گفت: وظیفه تک تک ما در حفظ و حراست از منابع طبیعی موجود و هم چنین توسعه و گسترش این نعمت ارزشمند الهی به عنوان یک وظیفه دینی و ملی به شمار می‌رود.

وی افزود: این هفته بهانه‌ای است بر اینکه ما به محیط زیست احترام بگذاریم و آن را احیا کنیم چرا که اساساً احترام به طبیعت چیزی است که همگام با فطرت انسان بوده و از این روست که انسان‌ها در خستگی‌های خود به دامان طبیعت پناه می‌برند و با قرار گرفتن در دل آن به روح خود آرامش را هدیه می‌کنند.

شیبانی با توجه به فرمایشی از پیامبر مکرم اسلام (ص) خاطر نشان کرد: دین اسلام از آنجا که دینی منطبق با فطرت انسانی است، آموزه‌های بسیار زیبایی در خصوص طبیعت و بطور خاص درخت بیان کرده که نمونه آن حدیثی است از نبی مکرم اسلام (ص) که فرموده است کسی که یک درخت بکارد و به آن رسیدگی کند هر نفعی که از آن درخت به دیگران برسد پیش خدا ثواب صدقه دادن را خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین –  پیشوا و قرچک ادامه داد : در راستای  مقابله با بیابان زدایی و اجرای طرح های جلوگیری از گسترش بیابان و ممانعت از ایجاد کانون های گرد و غبار طرح های مطالعاتی متعددی در حال اجرا می باشد.

حسینعلی شیبانی افزود : با پیگیری های صورت گرفته و موافقت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های منابع طبیعی ، جنگل داری ، زراعت ، گیاهپزشکی ، آبخیزداری ادامه تحصیل تا مقطع دکتری در این واحد دانشگاهی امکان پذیر می باشد.

در پایان با اهداء لوح تقدیری توسط امام جمعه ورامین به نمایندگی از خانواده  معظم شاهد و ایثارگر  به دکتر حسینعلی شیبانی ریاست این واحد دانشگاهی  به پاس همکاری و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک در اجرای طرح سپاس و کاشت 1400 اصله نهال به تعداد شهیدان دیار 15 خرداد از وی تجلیل شد.

يکشنبه 16 اسفند 1394  6:23

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 5 خرداد 1396  13:22:44
تعداد بازدید از این خبر : 2582

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895