بازدید مسؤلین وزارت بهداشت ومعاونت علوم پزشکی ازظرفیت های حوزه پزشکی واحد

رئیس واحد: به زودی شاهدتصویب رشته های جدیدشامل اطاق عمل، هوش بری،بهداشت عمومی،پرستاری گرایش داخلی جراحی،پرستاری گرایش سلامت جامعه،طب ورزشی،بهداشت موادغذایی وبیوشیمی بالینی خواهیم بود

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی، در این بازدید دکتر فخری ریاست واحد نظارت و ارزشیابی واحد های علوم پزشکی و هیأت همراه ، دکتر ادهمی مدیر کل آموزش دانشجویان حوزه علوم پزشکی و هیأت همراه و محمدی فرماندار شهرستان پیشوا ضمن تأکید بر تکمیل بیمارستان فوق تخصصی واحد ورامین - پیشوا از زیر ساخت ها، امکانات، کارگاههای آموزشی و آزمایشگاه های مختلف موجود، فضاها و تجهیزات پزشکی و هم چنین بیمارستان در حال ساخت این واحد دانشگاهی بازدید کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا و قرچک در خصوص توسعه رشته های علوم پزشکی خاطر نشان کرد: با توجه به برخورداری این واحد دانشگاهی از امکانات مطلوب و ظرفیت های موجود در حوزه علوم پزشکی شامل بهره مندی از اعضاء هیأت علمی متخصص ، تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاههای آموزشی و بیمارستان در حال ساخت و هم چنین در نظر گرفتن نیاز منطقه ای، با پیگیری های مستمر و آماده کردن زیر ساخت های مقتضی و حمایت های مسئولین سازمان مرکزی به زودی شاهد تصویب رشته های جدید در حوزه علوم پزشکی واحد خواهیم بود.

شیبانی خاطر نشان کرد: رشته های جدید شامل اطاق عمل، هوش بری،  بهداشت عمومی، پرستاری گرایش داخلی جراحی، پرستاری گرایش سلامت جامعه، طب ورزشی، بهداشت مواد غذایی و بیوشیمی بالینی می باشد.

شنبه 19 فروردين 1396  9:33

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 5 خرداد 1396  11:0:38
تعداد بازدید از این خبر : 230

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895