نوع خبر

تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته و کم کلسترول توسط عضو هیأت علمی واحد ثبت اختراع شد

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی واحد ورامین – پیشوا با ثبت اختراع اخیر خود با عنوان تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته و کم کلسترول با استفاده از امولیسفایر به مجموع افتخارات پژوهشی خود افزود.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی دکتر لیلا ناطقی در تشریح این محصول گفت: «مایونز یکی از انواع سس‌ها بوده که به دلیل بافت و طعم مطلوب مورد علاقه و تحسین مصرف‌کنندگان قرار گرفته است. امروزه با توجه به افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان و به اثبات رسیدن ارتباط بین شیوع بیماریهای مزمن مانند چاقی، بیماریهای قلبی، عروقی و دیابت نوع دوم با افزایش مصرف چربی در رژیم غذایی و بالا بودن کلسترول زرده تخم مرغ و ارتباط تنگاتنگ آن با بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش میزان کلسترول و چربی مصرفی در رژیم روزانه از اهمیت بالایی برخوردار است.»

وی ادامه داد: «با انتخاب جایگزین‌های مناسب برای کاهش مقدار روغن و زرده تخم مرغ مصرفی سس مایونز در مقادیر معین با هدف کاهش میزان چربی و کلسترول می‌توان ارزش تغذیه‌ای سس مایونز را با حفظ ویژگی‌های طعم و بافت و رنگ، افزایش داد.»

در کارنامه افتخارات پژوهشی این عضو هیأت علمی عنوانی از جمله کسب عنوان پژوهشگر بر‌تر در ۵ سال متوالی، ثبت ۶۲ مقاله ISI، ثبت بیش از ۱۴ مقاله علمی، پژوهشی و ترویجی، شرکت در بیش از ۱۰۵ همایش علمی داخلی و خارجی، کسب ۵ مدال نقره و ۳ مدال برنز مقالات بر‌تر بین المللی و همچنین کسب عنوان بر‌ترین پایان نامه دکتری در سال ۲۰۱۱ کشور مالزی می‌درخشد.

يکشنبه 19 دى 1395  5:55

آخرین تاریخ بازدید : شنبه 7 اسفند 1395  20:47:58
تعداد بازدید از این خبر : 176

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895