برگزاری دوره آموزشی نماز در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی با عنایت به آئین نامه توسعه و ترویج فرهنگ نورانی نماز در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل ، ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا اقدام به برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نماز جماعت و شیوه ها ی وعوت فرزندان به نماز را برای کارکنان واحد برگزار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد حسینی در توضیح تکمیلی این خبر افزود : این کارگاه که با حضور علاقمندان وسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر توانایی از استادان توانا و فعال در این زمینه ، همراه گردیده بود به مدت هشت ساعت در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی تشکیل شد.

معاون فرهنگی واحد ورامین – پیشوا ادامه داد : در این دوره آموزشی به مسائل مختلفی هم چون عدم سبک شمردن نماز در دانشگاه، حضور در نماز جماعت و شیوه های دعوت فرزندان به اقامه نماز پرداخته شد.

دوشنبه 17 آبان 1395  7:17

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 5 خرداد 1396  5:15:26
تعداد بازدید از این خبر : 921

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895