راهپیمایی یوم الله13 آبان با حضور دانشگاهیان برگزار شد

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا و قرچک با شرکت در مراسم باشکوه راهپیمایی 13 آبان، یاد شهدا را گرامی داشته و با آرمان های والای امام راحل (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی راهپیمایی یوم الله 13 آبان همچون سالهای گذشته با حضور گسترده اقشار مردم به ویژه دانشگاهیان  در شهرستان های ورامین – پیشوا و قرچک برگزار گردید.

هیات رئیسه، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک همگام و همراه با سایر مردم با شرکت در راهپیمایی یوم الله 13 آبان و با سر دادن شعارهای " مرگ بر استکبار " ، " مرگ بر آمریکا " ، " مرگ بر اسرائیل " ، " مرگ بر آل سعود " و " مرگ بر ضد ولایت فقیه " بار دیگر با آرمان های امام ، رهبری و شهدا تجدید میثاق کردند.

شنبه 15 آبان 1395  5:16

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 4 فروردين 1396  16:56:39
تعداد بازدید از این خبر : 661

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895