حضور بیش از 1300نفر از قشر معظم ایثارگران در واحد

آئین تکریم خانواده های معظم شهدای فرهنگی شهرستان پیشوا با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی این مراسم با حضور حسینعلی شیبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا و قرچک ،عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، سیاوش شهریور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران ،محمدی فرماندار شهرستان و جمعی از خانواده های شاهد و ایثارگر شهرستان پیشوا برگزار شد.

دکتر شیبانی در سخنانی عزت و سربلندی ایران اسلامی  را مرهون فدا کاری شهدا وخانواده آنان برشمرد و خاطرنشان کرد : اگر امروز با آرامش خاطر زیر سایه جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم نتیجه و ثمره خون هزاران شهیدی است که امروز من و شما میراث ‌دار رسالت آنها هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا افزود : شهیدان والامقام فرهنگی که به حق الگو و نمونه های کامل برای نسل جوان و قشر فرهیخته ی جامعه هستند با اندیشه های تابناک خود در معرفت شناسی و انسان شناسی صحه گذاشتند و با تقدیم جان خود، درخت انقلاب را آبیاری کردند و تکریم این عزیزان امری لازم و ضروری است.

وی در تبیین جایگاه والای شهیدان فرهنگی ادامه داد : هرگاه قلم و قدم ناتوان می‌شود، شهید وارد میدان شده و با انتخاب آگاهانه‌ی راهی که شهادت نامیده می شود عزت جامعه را تضمین می‌کند. شهید نشان می‌دهد مرگ عزتمندانه بهتر از زندگی ذلت‌بار است.

شیبانی ادامه داد : شهیدان دانشگاهی و فرهنگی در سه حوزه جنگیدند و پیروز شدند،سنگر اول، سنگر علم بود که بر دشمنی به نام جهل و نادانی فائق آمدند. در سنگر دوم، شهیدان با دشمنی به نام نفس جنگیدند و سنگر سومی که فتح کردند حماسه نام داشت.

رئیس واحدورامین –پیشوا ضمن برشمردن شباهت های علم و شهادت گفت : در بیان شباهت های میان علم و شهادت همین بس که دو بال هویت‌بخش هستند و مبارزه با جهل و خرافه تنها برعهده علم نیست، بلکه شهید با خون خود پویایی جامعه را فراهم می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به حضور بیش از 1300نفری قشرمعظم جامعه ی ایثارگر در این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: رسالت جامعه دانشگاهیان، زنده نگه داشتن یاد شهیدان و ارزش‌های آنان است. شهدا نیازی به معرفی شدن ندارند اما وظیفه دینی و ملی ما حکم می‌کند پاسدار راه آنان باشیم.

شنبه 10 مهر 1395  5:3

آخرین تاریخ بازدید : شنبه 7 اسفند 1395  18:46:54
تعداد بازدید از این خبر : 661

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895