تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره)

همزمان با سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اعضای هیأت رئیسه ،استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با حضور در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی در تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و بیعت با مقام معظم رهبری که صبح روز هفدهم بهمن برگزار شد، دانشگاهیان با اهداء تاج گل و نثار فاتحه به روح پرفتوح رهبر کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران تجدید بیعت کردند.

دوشنبه 18 بهمن 1395  4:50

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 4 فروردين 1396  17:19:21
تعداد بازدید از این خبر : 232

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895