کسب رتبه کشوری در رشته ترتیل قرآن توسط کارمند واحد

به گزارش روابط عمومی این واحد دانشگاهی این مسابقات ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی است که طی دو روز با دو بخش مجزای خواهران و برادران و با حضور متسابقین از سراسر کشور در بندر عباس  برگزار شد.

مسابقات بخش برادران درچهار رشته اذان ، قرائت تحقیق ، قرائت ترتیل ، حفظ و خواهران در سه رشته قرائت تحقیق ، قرائت ترتیل و حفظ برگزار شد و جمعاً 150 نفر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که منتخبان استان‌های مختلف بودند در این دوره از مسابقات شرکت کردند و با تلاش هیات داوران نتایج این دوره از مسابقات نیز در بخش‌های مختلف اعلام شد.

گفتنی است در رشته ترتیل سید حسین طالبی که  به نمایندگی از استان تهران حضور داشت موفق به کسب مقام سوم در این رشته گردید.

دوشنبه 6 دى 1395  7:25

آخرین تاریخ بازدید : جمعه 5 خرداد 1396  10:47:0
تعداد بازدید از این خبر : 663

نشانی: تهران - شهرستان پیشوا، شهرک نقش جهان دانشگــاه آزاد اســـلامی واحد ورامیــــن – پیشـــوا کدپستی: 33717-74895